Spaghete fara ou cu legume din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post, ras sare piper busuioc, după gust Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de […]
Spaghete cu legume, nucsoara si parmezan
PrinteazaSpaghete cu legume, nucsoara si parmezan din: spaghete, ulei de masline, morcov, ceapa, telina, usturoi, sos basillico, nucsoara, parmezan, sare, piper.
- 350 g spaghete
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 morcov
- 1/2 ceapă
- 1 tulpină de ţelină
- 2 căţei de usturoi
- 1 borcan de sos basilico
- 1 vârf de cuţit nucşoară
- 50 g parmezan ras
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Tai ceapa mărunt, toci tulpina de ţelină şi dai morcovul pe răzătoarea fină.
Căleşti în uleiul de măsline ceapa, iar când devine transparentă, adaugi morcovul şi tulpina de ţelină.
După 3-4 minute, adaugi sosul, pui usturoiul curăţat, dar întreg, nucşoara şi piper după gust.
Laşi să scadă la foc mic. Fierbi pastele al dente, în apă cu sare, urmând instrucţiunile de pe ambalaj.
Când sunt gata, le scurgi şi le adaugi în sosul de legume, amestecând uşor, până la omogenizare. Presari parmezan ras si servesti.
Spaghete cu legume, nucsoara si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete cu legume si cascaval
Spaghete cu legume si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post sare piper busuioc Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le curgi […]
Pofta buna!