Spaghete picante cu creveti din: spaghete, rosii, creveti, usturoi, ardei, busuioc, patrunjel, ulei. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g roşii cuburi 300 g creveţi decorticaţi 3-4 căţei de usturoi 3-4 ardei iuţi 1 lingură busuioc uscat 1 legătură pătrunjel ulei de măsline extravirgin Mod de preparare: Se pun într-un wok 3-4 linguri ulei de […]
Spaghete cu mazare
PrinteazaSpaghete cu mazare din: spaghete, mazare, broccoli, parmezan, busuioc, sare, piper.
- 350 g spaghete
- 150 g broccoli
- 200 g mazăre congelată
- 100 g parmezan ras
- o mână de frunze de busuioc proaspăt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă cu sare. Nu le fierbe prea mult, trebuie să fie aldente!
După ce sunt gata, scurge-le într-o sită.
Separat, fierbe broccofi şi mazărea, câteva minute.
Scurge-le bine.
Rupe broccoli în bucheţele.
Intr-un castron încăpător pune pastele şi legumele şi amestecă-le.
Poţi adăuga şi piper după gust.
Transferă-fe în farfurii, presară parmezan ras deasupra şi decorează cu frunze proaspete de busuioc.
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete cu sos de dovlecei
Spaghete cu sos de dovlecei din: ceapa, morcovi, ardei, dovlecei, ulei, rosii, smantana, sare, piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 2 dovlecei 1 ardei 50 ml ulei 3 rosii sare piper 100 g smântână 1 pachet spaghete 100 g caşcaval ketchup Mod de preparare: Se taie 2 cepe julien. Se dau pe râzătoare 2 […]
Spaghete cu ansoa si capere
Spaghete cu ansoa si capere din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g spaghete Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]
Spaghete cu parmezan si sos de rosii
Spaghete cu parmezan si sos de rosii din: spaghete, rosii, ceapa, parmezan, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 3 roşii o ceapă puţin parmezan 2-3 frunze busuioc 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: In ulei se căleşte ceapa tocată, apoi se presară cu puţină sare. Când s-a înmuiat ceapa, se adugă […]
Pofta buna!