Spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola

Printeaza

O reteta simpla si foarte gustoasa de spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola din: sos bolognese, ulei, ceapa, vinete, carne tocata, paste, parmezan si frunze de rucola.

Ingrediente:Spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola

  • 1 borcan de sos bolognese cu ceapă si usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă mare tocată
  • 250 g vi­nete, tăiate cubuleţe
  • 500 g carne tocată
  • 250 g paste (spaghetti)
  • parmezan
  • frunze de rucola

 

Mod de preparare:

O încinge uleiul într-o tigaie întinsă. Adăugă ceapa şi vinetele şi lasă deoparte 2-3 minute. Apoi adăugă carnea tocată şi amestecă pârfă se căleşte uniform.

Adăugă sosul bolognese şi înăbuşă 10 minute. Apoi adăugă pastele fierte, ornează cu parme­zan ras şi serveşte cu frunze de rucola. Alege carnea tocată combinată (vită şi porc) sau, dacă vrei să fie mai dietetică, numai vită. Rucola poate fi înlocuită cu frunze de mentă proaspătă

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.