Spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola
PrinteazaO reteta simpla si foarte gustoasa de spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola din: sos bolognese, ulei, ceapa, vinete, carne tocata, paste, parmezan si frunze de rucola.
- 1 borcan de sos bolognese cu ceapă si usturoi
- 2 linguri de ulei
- 1 ceapă mare tocată
- 250 g vinete, tăiate cubuleţe
- 500 g carne tocată
- 250 g paste (spaghetti)
- parmezan
- frunze de rucola
Mod de preparare:
O încinge uleiul într-o tigaie întinsă. Adăugă ceapa şi vinetele şi lasă deoparte 2-3 minute. Apoi adăugă carnea tocată şi amestecă pârfă se căleşte uniform.
Adăugă sosul bolognese şi înăbuşă 10 minute. Apoi adăugă pastele fierte, ornează cu parmezan ras şi serveşte cu frunze de rucola. Alege carnea tocată combinată (vită şi porc) sau, dacă vrei să fie mai dietetică, numai vită. Rucola poate fi înlocuită cu frunze de mentă proaspătă
Poftă bună!