Spaghete negre cu pui si ciuperci
PrinteazaSpaghete negre cu pui si ciuperci din: spaghete negre, piper negru, ciuperci, piept de pui, roşie, ardei gras, ulei de măsline, unt, cascaval.
Ingrediente:
- 200 g spaghete negre
- piper negru măcinat
- 100 g ciuperci
- 200 g piept de pui
- 1 roşie
- 1 ardei gras
- 2 linguri ulei de măsline
- 30 g unt
- 50 g caşcaval
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le speli şi le tai în cubuleţe. Decojeşti roşia. Cureţi şi speli ardeiul. Tai mărunt roşia şi ardeiul. Toci pieptul de pui şi îl căleşti în uleiul încins, la foc mic.
Când carnea îşi schimbă culoarea, adaugi cubuleţele de ciuperci şi le căleşti împreună, până când scade zeama pe care o lasă ciupercile.
Adaugi apoi cubuleţele de ardei şi de roşie, amesteci şi continui să le prelucrezi termic la foc mic, până când obţii un sos gros, pe care îl sărezi şi îl condimentezi după gust.
Intre timp, fierbi spaghetele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurgi spaghetele fierte în strecurătoare şi le treci printr-un jet de apă.
Ungi cu unt şi tapetezi cu pesmet tava pentru brioşe. Umpli 2/3 din volumul formelor cu spaghete, iar în mijloc pui câte o lingură de sos.
Presari deasupra caşcaval ras şi introduci pastele în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 10 minute.
Spaghete negre cu pui si ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/spaghete-negre-cu-pui-si-ciuperci html