Spaghete cu nuca sau migdale
PrinteazaSpaghete cu nuca sau migdale din: spaghete, lapte, triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.), nucă sau migdale, usturoi, patrunjel, parmezan.
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- 500 ml lapte
- 4-5 triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.)
- 2-3 linguri nucă sau migdale
- usturoi
- pătrunjel
- parmezan
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet.
Pui laptele la fiert, apoi adaugi treptat triunghiurile de brânză topită, care pot fi de gusturi diferite.
Laşi să fiarbă totul împreună.
Spre sfârşit adaugi 2-3 linguri nucă sau migdale zdrobite, puţin usturoi pisat şi pătrunjel tocat.
Dacă doreşti, la servire poţi presăra deasupra puţin parmezan.
Pofta buna!