Spaghete cu nuca sau migdale

Printeaza

Spaghete cu nuca sau migdale din: spaghete, lapte, triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.), nucă sau migdale, usturoi, patrunjel, parmezan.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_02

  • 400 g spaghete
  • 500 ml lapte
  • 4-5 triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.)
  • 2-3 linguri nucă sau migdale
  • usturoi
  • pătrunjel
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Pui laptele la fiert, apoi adaugi treptat tri­unghiurile de brânză topită, care pot fi de gusturi diferite.

Laşi să fiarbă totul împreună.

Spre sfârşit adaugi 2-3 linguri nucă sau migda­le zdrobite, puţin usturoi pisat şi pătrunjel tocat.

Dacă doreşti, la servire poţi presăra deasupra puţin parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.