Spaghete picante cu ciuperci

Printeaza

Spaghete picante cu ciuperci din: rosii, ciuperci,, maghiran, cimbru, ceapa, usturoi, spaghete, sare, ulei, piper, cascaval, carnati.

Ingrediente :Spaghete picante cu ciuperci

  • 750 g rosii
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 legatura maghiran
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g spaghete
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • 100 g carnati afumati
  • 60 g cascaval

 

Mod de preparare:

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie bucati.Ciupercile curatate se taie felii, ceapa, usturoiul si frunzulitele de cimbru si maghiran se toaca marunt.

Se fierb spaghetele in apa cu sare si, intre timp, se calesc in uleiul bine incins ceapa si usturoiul, pana ce devin sticloase.

Apoi se adauga ciupercile, se prajesc putin, si la urma de tot rosiile si ierburile care se dunstuiesc si ele 2-3 minute si se gusta de sare si piper.

Carnatii se taie felii, spaghetele se scurg si se baga sub un jet de apa rece.

Se pun toate intr-un castron, se amesteca bine cu sosul si se presara cu cascavalul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.