Spaghete picante cu parmezan
PrinteazaSpaghete picante cu parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, ardei, spaghete, masline, sare, piper.
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ceapa
- 2 conserve rosii
- 1/2 lingură ardei iute pisat
- sare şi piper
- 400 g spaghete
- 50 g măsline verzi
- parmezan
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi se căleşte 1 ceapă, tocată, la care se adaugă praful de zahăr. Se pun 2 conserve mici de roşii pasate şi 1/2 lingură ardei iute pisat, sare şi piper. Se lasă la fiert 20 minute.
Separat, se fierb 400 g spaghete în apă clocotită cu sare; se scurg şi se pun într-un bol mare. Se toarnă sosul, iar la final se pun 50 g măsline verzi umplute cu gogoşari şi se presară parmezanul ras.
Pofta buna!