Spaghete picante cu parmezan

Printeaza

Spaghete picante cu parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, ardei, spaghete, masline, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete picante cu parmezan

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapa
  • 2 conserve rosii
  • 1/2 lingură ardei iute pisat
  • sare şi piper
  • 400 g spaghete
  • 50 g măsline verzi
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi se căleşte 1 ceapă, tocată, la care se adaugă praful de zahăr. Se pun 2 conserve mici de roşii pasate şi 1/2 lingură ardei iute pisat, sare şi piper. Se lasă la fiert 20 minute.

Separat, se fierb 400 g spaghete în apă clocotită cu sare; se scurg şi se pun într-un bol mare. Se toarnă sosul, iar la final se pun 50 g măsline verzi umplute cu gogoşari şi se presară parmezanul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.