Fierbe spaghetele în apă cu sare. Separat, într-o tigaie adâncă, pune pulpa de roşii, două linguri cu ulei de măsline, sare şi piper şi lasă pe foc mic cât să dea în 1 -2 clocote. Adaugă usturoiul pisat si busuiocul.
Lasă 5-10 minute, dă deoparte, în altă cratiţă, încinge două linguri cu ulei şi pune roşiile cherry să se rumenească un pic.
Adaugă spaghetele şi caperele şi lasă pe foc 1-2 minute. Serveşte- le cu sosul de roşii şi feliuţe de bacon prăjit.
Bruschete Aromate cu Arpagic și Roșii din: bagheta, rosii, arpagic, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper. Această rețetă clasică, care îmbină dulceața arpagicului cu prospețimea roșiilor și parfumul busuiocului, este perfectă pentru a începe orice masă sau ca un snack sănătos și satisfăcător. Urmează acești pași simpli pentru a pregăti bruschete care vor aduce soarele Mediteranei […]
Gazpacho de Pepene Galben din: pepene galben, castravete, ardei, ceapa rosie, usturoi, suc de lamaie, otet de vin alb, frunze de menta, sare, piper, apa. În zilele toride de vară, răcoarea vine adesea în forme surprinzătoare, iar gazpacho de pepene galben este una dintre aceste delicatese care aduc un val de prospețime. Reinterpretând clasicul gazpacho […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.