Scoici cu ciuperci si crevete din: scoici Saint-Jacques, făină, ulei, suc de lamaie, pătrunjel, moule, crevete, pesmet pisat, ciuperci, ceapă, unt, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 4 scoici Saint-Jacques 1 lingură de făină 3 linguri de ulei sucul de la 1 lămâie 1 legătură mică de pătrunjel 8 moule 8 crevete 1 lingură de pesmet pisat 250 g ciuperci mici 1/2 ceapă unt cât […]
Spaghete cu scoici
PrinteazaSpaghete cu scoici din: spaghete, scoici, ceapa, vin, ulei de masline, morcov, usturoi, rosii, patrunjel, sare, piper.
- 500 g spaghete
- 200 g scoici congelate
- o ceapa tocata
- un pahar cu vin alb
- 4 linguri de ulei de masline
- un morcov mic
- 4 catei de usturoi
- o cana de rosii pasate din conserva
- o legatura de patrunjel
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa tocată şi morcovul dat pe râzătoare se sotează într-un vas cu 2 linguri de ulei.
Când se înmoaie, turnaţi deasupra 2 litri de apă, potriviţi de sare şi fierbeti 15 minute.
Strecuraţi supa, păstraţi legumele şi puneţi la fiert o cană de supă cu vinul şi scoicile.
Dati în câteva clocote.
Pastele se fierb în restul de supă. Intre timp, sotati usturoiul într-o tigaie şi adăugaţi legumele fierte.
Adăugaţi scoicile scurse şi roşiile pasate. Dati în câteva clocote şi turnaţi peste pastele scurse.
Garnisiţi cu pătrunjel tocat.
Spaghete cu scoici
Pofta buna!
poate iti place si:
Scoici cu taitei si ciuperci
Scoici cu taitei si ciuperci din: tăiţei cu ou (wantan), arpagic, ciuperci aurii, scoici uscate, ghimbir, usturoi, vin, sos de scoici, sos de soia, piper, sare, zahăr, granule de carne de pui. Ingrediente: 3 pachete de tăiţei cu ou (wantan) 75 g arpagic, tăiat bucăţi lungi de 4-5 cm 1 conservă mică de ciuperci aurii […]
Pofta buna!