Salată de Lobodă cu Quinoa și Avocado: Rețeta Ideală pentru un Prânz Sănătos – perfectă pentru un prânz sau o cină sănătoasă. Această rețetă îmbină beneficiile lobodei, bogată în vitamine și minerale, cu proteinele complete oferite de quinoa și grăsimile sănătoase din avocado. Este o salată ușor de preparat, plină de arome și texturi diverse, […]
Spaghete „Sichuan“ cu sos picant
PrinteazaSpaghete „Sichuan“ cu sos picant din: spaghete subţiri, mazăre verde, supă de pui, soia, pastă de susan, ulei de ardei iute, untură, ceapă verde (partea albă), tuberculi de muştar iute „Sichuan“ (sau varză, ori muştar verde).
Ingrediente:
- 500 g spaghete subţiri
- 100 g mazăre verde
- 2 căni supă de pui
- 10 linguri de soia
- 2 linguriţe pastă de susan
- 4 linguri ulei de ardei iute
- 3 linguri de untură
- 1/4 cană cu ceapă verde (partea albă)
- 100 g tuberculi de muştar iute „Sichuan“-(sau varză,”ori muştar verde)
Mod de preparare:
Spaghete „Sichuan“ cu sos picant: se aleg teci fragede de mazăre, se curăţă şi se spală. Se spală şi se toacă ceapa verde.
spală şi se toacă mărunt tuberculii de muştar. Se pun în zece castronele cantităţi egale din următoarele: sos de soia, pastă de susan, ulei de ardei iute (chili), untură, ceapă verde tocată şi tuberculii de muştar.
lasă să dea în clocot o oală cu apă şi se pun spaghetele la fiert. Intre timp, supa de pui trebuie să dea în clocot.
toarnă cantităţi efţale de supă fierbinte în cele zece castronele.
adaugă spaghetele, împărţite şi ele în mod egal. Se opăresc tecile de mazăre (în apa rămasă după ce s-au fiert spaghetele) şi se pun apoi deasupra spaghetelor, în castronele. Se serveşte imediat, fierbinte.
Pofta buna!
Salată de Lobodă cu Quinoa și Avocado