Gem de zmeură cu ghimbir din: zmuera, ghimbir, miere. Usor de preparat si foarte gustos. Ingrediente: 4 kg zmeură 50 g ghimbir 2,5 kg miere Mod de preparare: Gem de zmeură cu ghimbir: curăță și se spală zmeura. Se pregătește un vas în care se pune zmeura, se adaugă mierea peste ea, […]
Spaghete cu sos de carne si cimbru
PrinteazaSpaghete cu sos de carne si cimbru din: spaghete, carne tocata, usturoi, ceapa, ulei, cascaval, bulion, vin alb, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- o punga spaghete
- 350 g carne tocata, dupa gust
- 2 catei de usturoi
- o ceapa
- 2 linguri ulei
- 100 g cascaval
- 2-3 linguri bulion
- 200 ml vin alb sec
- o lingurita cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pentru sos, ceapa tăiată mărunt se pune la călit în uleiul încins. După ce s-a înmuiat, se adaugă carnea şi se prăjeşte.
Apoi se toarnă vinul, se presară sare şi piper şi se mai fierbe 15 minute.
Se adaugă usturoiul feliat şi se toarnă bulionul desfăcut cu apă, în funcţie de cât de gros se doreşte a fi sosul.
Intre timp, se fierb spaghetele şi se amestecă cu sosul de carne, cimbru şi jumătate din cantitatea de caşcaval.
Restul se presară deasupra, apoi se mai dă la cuptor 10 minute.
Spaghete cu sos de carne si cimbru
Pofta buna!
Vinete cu piept de porc din: piept de porc, vinete, ulei de masline, seminte de chimen macinate, sare, piper, oregano, vin si masline. Ingrediente: 200 g piept de porc 2 vinete 8 linguri ulei de măsline 1 lingură semințe de chimen măcinate sare piper oregano 100 ml vin 100 g măsline Mod de […]