Spaghete cu sos de carne tocata si rosii

Printeaza

Spaghete cu sos de carne tocata si rosii din: spaghete, carne tocata, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o cutie spaghete
  • 650 g carne tocată amestec o ceapă
  • un morcov
  • o foaie dafin
  • 350 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Spaghete cu sos de carne tocata si rosii:

In ulei se pun la călit ceapa tocată şi morcovul ras.

După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea tocată şi se amestecă încontinuu până îşi schimbă culoarea.

Se toarnă sucul de roşii, se adaugă foaia de dafin, se mai pune şi puţină apă, dacă sucul este prea gros, şi se lasă la fiert 25 de minute.

Intre timp, se fierb spaghetele.

Se pun spaghetele scurse în vasul cu sos de carne, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai lasă 5 minute împreună.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.