Spaghete cu sos de carne

Printeaza

Spaghete cu sos de carne, ceapa, morcov, ardei iute, ciuperci, ulei, pasta de rosii, usturoi, busuioc, unt, cascaval, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 300 g spaghete
  • 400 g carne tocată
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 morcov potrivit
  • 1/2 ardei iute
  • 2-3 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 16 linguriţă busuioc uscat
  • 1/2 linguriţă oregano uscat
  • 30g unt
  • 3 linguri caşcaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb al dente spaghetele în apă cu sare, se scurg în strecu­rătoare şi se păstrează calde.

Separat, se încinge uleiul, într-o tigaie largă şi se călesc împreună ceapa tocată mărunt, ardeiul iute tăiat rondele subţiri.

Când legumele sunt pătrunse pe jumătate, se adaugă carnea tocată şi se continuă călirea, amestecând permanent, până scade bine zeama lăsată de carne.

Se adaugă ierburile aromate, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se adaugă pasta de roşii şi se lasă să se călească încă un minut.

Spaghetele bine scurse se amestecă pe foc cu untul, apoi se adaugă sosul de carne cu legume şi caşcavalul ras.

Se amestecă cu grijă pentru a se îmbiba pastele cu sos şi se servesc imediat.

 

 

Spaghete cu sos de carne

Spaghete cu sos de carne

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.