Spaghete cu mazare din: spaghete, mazare, broccoli, parmezan, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 350 g spaghete 150 g broccoli 200 g mazăre congelată 100 g parmezan ras o mână de frunze de busuioc proaspăt sare piper Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă cu sare. Nu le fierbe prea mult, trebuie să fie […]
Spaghete cu sos de ciuperci
PrinteazaSpaghete cu sos de ciuperci din: spaghete, ciuperci, ceapa, usturoi verde, ulei, frunze de busuioc, sare, oregano, piper.
- 300 g spaghete, fara, ou, dpa preferinta integrale
- 400 g ciuperci champignon
- 200 ml suc de rosii
- care 1 fir de ceapa si de usturoi verde
- 1 lingura ulei
- cateva frunze de busuioc
- sare
- oregano
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Fierbi 1 1/2 litri de apă cu un praf de sare şi, când clocoteşte, adaugi spa- ghetele.
Le fierbi „al dente”, cu 2 minute mai puţin decât timpul reco¬mandat de producător. Le scurgi în strecurătoare.
Cureti ceapa, usturoiul si ciupercile. Toci marunt ceapa si usturoiul si le ccalesti in ulei.
Adaugi ciupercile taiate in felioare subtiri si le lasi sa se inmaoie si sa scada la foc mic, amestecand din cand in cand.
Torni sosul de rosii, asezonezi cu oregano, busuioc, sare si piper.
Serveşti pastele asezonate cu sosul de ciuperci şi decorate cu frunze de busuioc. Sunt foarte bune atât calde, cât şi reci.
Spaghete cu sos de ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete cu carnati si rosii din: spaghete, rosii, carnati, ciuperci, ardei, praz, usturoi, maghiran, cimbru, ulei, sare, piper, boia. Ingrediente: 400 g spaghete 1-2 cârnaţi afumaţi 750 g roşii 1-2 ardei graşi roşii 3-4 ciuperci champignon 1-2 fire de praz 2-3 căţei de usturoi 1 legătură de maghiran 1 crenguţă de cimbru ulei sare piper […]
Pofta buna!