Spaghete cu sos de legume

Printeaza

Spaghete cu sos de legume din: telina, morcovi, ceapa, unt, ulei de masline, rosii, sare, piper, busuioc, spaghete, cascaval.

Ingrediente:

  • 3 tulpine de telina
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 400 g spaghete
  • 40 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Spaghete cu sos de legume: Se spala telina si morcovii, se curata si se taie cubulete, iar ceapa curatata se toaca marunt.

Se pun la incins untul si uleiul si se calesc legumele, curatate si taiate, circa 10 minute, amestecand intruna.

Se taie rosiile bucatele, se toarna impreuna cu zeama peste legume, se adauga busuiocul si se lasa sa fiarba incet, la foc slab, o jumatate de ora.

Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga.

Sosul de legume se gusta inca o data de sare si piper, se toarna peste spaghete si deasupra se presara cascavalul ras.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.