Spaghete cu sos de spanac

Printeaza

O reteta de spaghete cu sos de spanac din: spaghete, sare grunjoasa, unt, busuioc, branza mascarpone, menta, sunculita si piper.

Ingrediente:Spaghete cu sos de spanac

  • 300 g spaghete
  • sare grunjoasa proaspat
  • 75 g unt
  • 2-3 frunze busuioc verde
  • 100 g branza mascarpone
  • 2 frunze menta
  • 300 g sunculita taraneasca
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită. Se iau de pe foc, se dau prin jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se curăţă şi se spală spanacul în 3-4 ape şi se opăreşte în apă cu o linguriţă de sare. Se scoate, se stoarce şi apoi se pasează cu sarea, untul, piperul, busuiocul şi menta. La final, se adaugă brânza mascarpone.

Se pun pastele într-un bol, apoi şunculi¬ţă ţărănească feliată mărunt, sosul de spanac şi se amestecă uşor să nu se înmoaie. Se potrivesc de sare şi piper.

Spaghete cu sos de spanac

Spaghete cu sos de spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.