Spaghete taranesti
PrinteazaSpaghete taranesti din: spaghete, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper, cimbru, oregano, pasta de rosii, carne tocata, ketchup.
- 1 pachet spaghete
- 1 ceapă mare
- 2 căţei usturoi
- pătrunjel tocat
- sare
- piper
- cimbru
- oregano
- 200 g pastă de roşii
- 500 g carne tocată (de preferat piept de pui)
- ketchup dulce sau picant
Mod de preparare:
Fierbi pastele după indicaţiile de pe pachet, le clăteşti cu apă rece şi le pui într-un castron. Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti în oala cu ulei, pui sare şi piper şi adaugi carnea tocată, mirodeniile şi pătrunjelul tocat.
Căleşti un pic şi subţiezi pasta de roşii cu 1 cană de apă caldă, apoi adaugi amestecul peste carne.
Laşi să fiarbă la foc mic şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Când carnea a fiert şi a scăzut puţin sosul în care a fiert, este gata.
Serveşti pe farfurie spaghetele cu sosul de carne deasupra şi le stropeşti cu ketchup dulce sau picant. Presari şi nişte pătrunjel.
Pofta buna!
trebuie sa fac spaghetele astea neaparat!