Spaghete taranesti

Printeaza

Spaghete taranesti din: spaghete, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper, cimbru, oregano, pasta de rosii, carne tocata, ketchup.

Ingrediente:Spaghete taranesti

  • 1 pachet spaghete
  • 1 ceapă mare
  • 2 căţei usturoi
  • pătrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 200 g pastă de roşii
  • 500 g carne tocată (de preferat piept de pui)
  • ketchup dulce sau picant

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele după indicaţiile de pe pachet, le clăteşti cu apă rece şi le pui într-un castron. Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti în oala cu ulei, pui sare şi piper şi adaugi carnea tocată, mirodeniile şi pătrunjelul tocat.

Căleşti un pic şi subţiezi pasta de roşii cu 1 cană de apă caldă, apoi adaugi amestecul peste carne.

Laşi să fiarbă la foc mic şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Când carnea a fiert şi a scăzut puţin sosul în care a fiert, este gata.

Serveşti pe farfurie spaghetele cu sosul de carne deasupra şi le stropeşti cu ketchup dulce sau picant. Presari şi nişte pătrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ruxandra Dragomir

    trebuie sa fac spaghetele astea neaparat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.