Spaghete cu tocana din carne tocata
PrinteazaO reteta de spaghete cu tocana din carne tocata din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, chiftele de soia, vin rosu, rosii in suc, bulion, zahar, oregano, spaghete si parmezan.
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe, tocate
- 350 g ciuperci, taiate felii
- 300 g chiftele de soia sau carne tocata de vita
- 250 ml vin rosu
- 2 conserve de 400 g rosii in suc
- 2 linguri bulion
- 2 lingurite zahar
- 2 lingurite oregano
- 350 g spaghete
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Intr-un vas larg, incinge uleiul si prajeste ceapa si ciupercile 15 minute, amestecand. Adauga carnea tocata si tine pe foc 5 minute. Apoi adauga ingredientele ramase – mai putin spaghetele si parmezanul – lasa sa fiarba inabusit 10 minute, pana cand sosul se ingroasa.Asezoneaza.
Intre timp, fierbe spaghetele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, scurge-le de apa si pune-le in vas, adauga sosul, amestea si serveste-le presarate cu parmezan.
Spaghete cu tocana din carne tocata
Pofta buna!