Spaghete cu ton, usturoi si sos de rosii

Printeaza

Spaghete cu ton, usturoi si sos de rosii din: spaghete, ton, ulei, usturoi, sos de rosii, masline, ceapa verde.

Ingrediente:Spaghete_cu_ton_usturoi_si_sos_de_rosii

  • 1 pachet de spaghete
  • 2 conserve ton bucati in suc propriu
  • 50 g ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 400 ml sos de rosii
  • 100 g masline feliate
  • 1 fir ceapa verde

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele conform in¬strucţiunilor de pe ambalaj. Le laşi la scurs. Incingi uleiul într-o tigaie şi pui usturoiul în el. Il căleşti 30 de secunde. Apoi torni sosul de roşii şi fierbi, la foc mic, 20 de minute.

Serveşti pastele calde, peste care adaugi tonul, scurs în prealabil, măsline, ceapa verde tăiată felii subţiri şi sosul de roşii.

Spaghete cu ton, usturoi si sos de rosii

Spaghete_cu_ton_usturoi_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.