Spaghete cu ton, usturoi si sos de rosii
PrinteazaSpaghete cu ton, usturoi si sos de rosii din: spaghete, ton, ulei, usturoi, sos de rosii, masline, ceapa verde.
- 1 pachet de spaghete
- 2 conserve ton bucati in suc propriu
- 50 g ulei
- 4 catei de usturoi
- 400 ml sos de rosii
- 100 g masline feliate
- 1 fir ceapa verde
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele conform in¬strucţiunilor de pe ambalaj. Le laşi la scurs. Incingi uleiul într-o tigaie şi pui usturoiul în el. Il căleşti 30 de secunde. Apoi torni sosul de roşii şi fierbi, la foc mic, 20 de minute.
Serveşti pastele calde, peste care adaugi tonul, scurs în prealabil, măsline, ceapa verde tăiată felii subţiri şi sosul de roşii.
Spaghete cu ton, usturoi si sos de rosii
Pofta buna!