Spaghete cu ton
PrinteazaSpaghete cu ton din: ceapa, ulei, oregano, rosii pasate, sare, piper, zahar, ton in suc propriu si spaghete.
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 6 fire oregano
- 375 ml rosii pasate (conserva)
- sare
- piper
- 1 praf zahar
- 1 conserva ton in suc propriu
- 400 g spaghete
Mod de preparare:
Se curata, se toaca marunt ceapa si se caleste usor in ulei incins. Se spala, se sterge si se curata oregano; se rup frunzulitele si se adauga ceapa, impreuna cu rosiile. Se lasa sa fiarba impreuna rimp de 5 minute. Apoi sosul se condimenteaza cu sare, piper si zahar.
Se scurge conserva de ulei; se sfarama tonul cu furculita. Spaghetele se fierb in apa cu sare. Se scurg, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se scurg din nou. Se amesteca cu sosul de rosii si cu ton. Se servesc fierbinti.
Spaghete cu ton
Pofta buna!
Spaghetele cu ton sunt o bunatate