Spaghete cu varza si ceapa

Printeaza

Spaghete cu varza si ceapa din: spaghete, varză, ceapă, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet spaghete
  • 1 varză
  • 1 ceapă
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele conform informaţiilor de pe ambalaj. Separat, tai varza fideluţă, apoi o freci cu un praf de sare şi o laşi aproximativ 10 minute.

Incingi uleiul şi pui la călit ceapa tăiată julien, o ţii până când devine sticloasă şi adaugi varza.

O laşi la călit 10-15 minute ames­tecând continuu. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi răstorni spaghetele.

Amesteci, mai ţii 1 minut şi opreşti focul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Nu-mi plac spaghetele facute in felul asta

  2. Macar ai incercat? Mancarea este foarte buna si simplu de facut. Se potriveste foarte bine in zilele de post.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.