Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea: Château Palmer este un vin de prestigiu din Margaux, una dintre cele mai renumite apelări din regiunea Bordeaux, Franța. Cunoscut pentru eleganța și complexitatea sa, acest vin este unul dintre cele mai apreciate din lume. Château Palmer se distinge prin echilibrul său perfect și aromele rafinate, […]
Spaghete verzi cu pesto de migdale si parmezan
PrinteazaSpaghete verzi cu pesto de migdale si parmezan din: pătrunjel, busuioc verde, suc de lămâie, usturoi, fulgi de migdale, parmezan, coajă rasă de lămâie, ulei de măsline, sare, piper, spaghete.
Ingrediente:
- 1 legătură pătrunjel
- 3 fire busuioc verde
- 2 linguri suc de lămâie proaspăt stors
- 2 căţei de usturoi decojiţi
- 50 g fulgi de migdale
- 80 g parmezan ras
- 1 linguriţă coajă rasă de la 1 lămâie
- 100 ml ulei de măsline
- sare, piper
- 400 g spaghete
Mod de preparare:
spală verdeaţa, se scutură şi se rup frunzuliţele. Se pasează cu suc de lămâie, jumătăţi de căţei de usturoi, fulgi de migdale, 50 g parmezan şi coajă de lămâie rasă.
înglobează 60 ml ulei de măsline, până ce ia naştere o pastă verde: pesta Se condimentează cu sare şi piper.
Spaghetele se pun la fiert în apă clocotită cu sare; se lasă să se scurgă şi se pun deoparte 4 linguri din apa în care au fiert.
adaugă la spaghete şi se amestecă împreună cu pesto.
Se repartizează pe farfurii, se stropeşte cu restul de ulei şi se presară restul de parmezan.
servesc alături de carne de pui sau de iepure.
Spaghete verzi cu pesto de migdale si parmezan
Pofta buna!
Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea sa