Spaghete în vinete

Printeaza

Spaghete în vinete din: spaghete, vinete, mozzarella, rosii, usturoi, busuioc, ulei de masline, piper si sare.

Ingrediente:Spaghete_în_vinete

  • 500 g spaghete
  • 2 vinete
  • 200 g mozzarella
  • 4 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de masline
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare, iar după circa şapte minute, scurge-le. Intre timp, pregăteşte sosul.

Incinge vreo 6-8 linguri cu ulei, căleşte usturoiul pisat fin, apoi adaugă roşiile tăiate cât mai mic şi lasă-l să capete consistenţă.

La final, potriveşte de sare şi piper şi adaugă o linguriţă cu busuioc.

Pune pastele peste sos, amestecă şi lasă-le să tragă tot sosul, luând vasul de pe foc.

Spală vinete, îndepărtează cotorul şi taie-le în felii pe lung. Presară un pic de sare pe fiecare felie, iar după câteva minute, stoarce-le prin presare.

Incinge grătarul şi perpeleşte vinetele pe ambele părţi. Când pastele s-au răcorit, astfel încât să le poţi modela cu mâna, ia câteva, îndoaie-le şi înfăşoară-le într-o felie de vânătă, pe care o fixezi cu o scobitoare.

Pe scobitoare pune o felie de mozzarella.

Spaghete în vinete

Spaghete_în_vinete

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu mi se pare o combinatie buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.