Spaghetti alla Putanesca

Printeaza

Spaghetti alla Putanesca din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline.

Ingrediente:

  • 400 g roşii
  • 100 g masline
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 4 fileuri de anşoa
  • usturoi
  • 2 linguri capere
  • 2 ardei iuţi
  • sare şi piper
  • 400 g spaghete

 

Mod de preparare:

Spaghetti alla Putanesca: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se taie mărunt. Se toacă fin 100 g măsline negre. Se prăjesc în 4 linguri ulei de măsline încins 4 fileuri de anşoa în ulei.

Se adaugă 1 căţel de usturoi tăiat felii subţiri, roşiile, măslinele, 2 linguri capere şi 2 ardei iuţi roşii mici întregi, sare şi piper. Se lasă să fiarbă încet 15 minute.

Se fierb al dente în apă cu sare 400 g spaghete, se scurg şi se amestecă imediat cu sosul fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.