Spaghetti a la Carbonara
PrinteazaSpaghetti a la Carbonara din: spaghete, piept de porc, oua, usturoi, parmezan, branza de oaie, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g spaghete
- 250 g piept de porc neafumat
- 5 ouă
- 2 căţei de usturoi mari
- 2 linguri cu vârf de parmezan ras
- 1 lingură de brânză rasă de oaie
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul de porc în felii de 14 cm grosime, puneţi o ceşcuţă de ulei în tigaie şi rumeniţi-le uşor.
Tot aici puneţi şi usturoiul dar scoateţi-l imediat ce acesta are o culoare aurie.
Intr-un castron bateţi 2 ouă întregi şi 2 gălbenuşuri împreună cu brânza rasă şi condimentaţi după gust cu sare şi piper măcinat.
Fierbeţi spaghetele, puneţi-le într-un castron şi combinaţi-le cu pasta de mai sus şi pieptul de porc prăjit.
Spaghetti a la Carbonara
Pofta buna!