Spaghetti carbonara cu sunca afumata
PrinteazaSpaghetti carbonara cu sunca afumata din: spaghete, ulei, cascaval, sunca afumata, oua, smantana, faina, sare, piper, unt.
- 400 g spaghete
- 2 linguri ulei
- 150 g caşcaval tăiat cubuleţe
- 150 g şuncă afumată tăiată cubuleţe
- 4 ouă
- 10 linguri smântână
- 1 lingură făină
- 1/2 lingură sare
- 1/2 linguriţă piper
- 1 lingură unt
Mod de preparare:
Amesteci ouăle cu făina, smântână şi cu condimentele. Fierbi spaghetele în 4 litri de apă clocotită, timp de 8-10 minute, apoi le scurgi bine.
Ungi o tavă cu unt. Amesteci spaghetele cu şunca şi cu caşcavalul şi răstorni amestecul în tavă.
Torni deasupra sosul şi îl introduci în cuptorul încins în prealabil. Le laşi timp de 10-15 minute la foc potrivit.
Spaghetti carbonara cu sunca afumata
Pofta buna!