Spaghetti carbonara cu sunca afumata

Printeaza

Spaghetti carbonara cu sunca afumata din: spaghete, ulei, cascaval, sunca afumata, oua, smantana, faina, sare, piper, unt.

Ingrediente:Spaghetti_carbonara

  • 400 g spaghete
  • 2 linguri ulei
  • 150 g caşcaval tăiat cubuleţe
  • 150 g şuncă afumată tăiată cubuleţe
  • 4 ouă
  • 10 linguri smântână
  • 1 lingură făină
  • 1/2 lingură sare
  • 1/2 linguriţă piper
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Amesteci ouăle cu făina, smân­tână şi cu condimentele. Fierbi spaghetele în 4 litri de apă clocotită, timp de 8-10 minute, apoi le scurgi bine.

Ungi o tavă cu unt. Amesteci spaghetele cu şunca şi cu caşcavalul şi răstorni ameste­cul în tavă.

Torni deasupra sosul şi îl intro­duci în cuptorul încins în prea­labil. Le laşi timp de 10-15 mi­nute la foc potrivit.

 

Spaghetti carbonara cu sunca afumata

Spaghetti_carbonara

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.