Spaghetti a la Carbonara cu parmezan

Printeaza

Spaghetti a la Carbonara cu parmezan din: spaghete, piept de porc, oua, usturoi, parmezan, branza de oaie, ulei de masline, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g spaghete
  • 250 g piept de porc neafumat
  • 5 ouă
  • 2 căţei mari de usturoi
  • 2 linguri cu vârf de parmezan ras
  • 1 lingură de brânză rasă de oaie
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pieptul de porc în felii de o jumătate de centimetru grosime, puneţi o ceşcuţă de ulei în tigaie şi rumeniţi-le uşor.

Tot aici puneţi şi usturoiul, dar scoateţi-l imediat ce acesta are o culoare aurie.

într-un castron bateţi 2 ouă întregi şi 2 gălbenuşuri împreună cu brânza rasă şi condimentaţi după gust cu sare şi piper măcinat.

Fierbeţi spaghetele, puneţi-le într-un castron şi combinaţi-le cu pasta de mai sus şi cu pieptul de porc tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Spaghetti carbonara clasice

Spaghetti carbonara clasice din: spaghete, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin alb sec, oua, parmezan, smantana, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 250 g spaghete 2 linguri ulei de măsline 150 g bacon tăiat cubulețe 1 ceapă tocată 1 cățel de usturoi tocat 30 ml vin alb sec 2 ouă 4 linguri parmezan ras 200 ml […]

 

Spaghetti alla carbonara

Acest sos se poate prepara foarte rapid şi uşor. Numele lui derivă din cuvântul carbone, care înseamnă „cărbune”, ceea ce sugerează că la început această mâncare era consumată îndeosebi de cei care lucrau în minele de cărbune. O altă explicaţie ar fi şi faptul că bucăţelele de piper negru, măcinat destul de mare, care se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.