Spaghetti Genovese
PrinteazaO reteta de spaghetti genovese din: cartofi, spaghetti, fasole verde, sos pesto, ulei de masline, sare si piper.
- 300g cartofi noi, curăţaţi ţi feliaţi
- 300g spaghetti
- 225 g fasole verde
- 150 ml sos Pesto
- 2 linguriţe ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune apă cu sare la fiert. Când clocoteşte pune cartofii. Lasă pe foc 15 minute şi apoi adaugă paste. Mai lasă totul pe foc 10 minute. Pune la fiert şi păstăile de fasole verde, tăiate în jumătăţi şi lasă încă 3 minute.
Scurge pastele şi legumele, păstrând A linguri din apa în care au fiert. Pune pastele şi legumele într-o tigaie. Amestecă totul cu sosul Pesto şi cu cele 4 linguri de apă.
Asezonează cu sare şi piper şi lasă pe foc câteva minute. Pentru servire, stropeşte cu ulei de măsline.
Spaghetti Genovese
Pofta buna!