Spaghetti puttanesca
PrinteazaSpaghetti puttanesca din: ulei de masline usturoi, sos de rosii cu busuioc, capere, fileuri de ansoa, masline, fulgi de chilli si spaghete.
- ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- sos de rosii cu busuioc
- 1 lingura de capete, taiate daca sunt mari
- 2 fileuri de ansoa, scurse de ulei si taiate
- 1 mana de masline verzi fara samburi, feliate
- 1 varf de lingurita fulgi de chilli
- 200 g spaghete
Mod de preparare:
Se încălzeşte o lingură de ulei într-o tigaie, se adaugă usturoiul şi se prăjeşte două minute. Se adaugă sosul, caperele, anşoa, măslinele şi chilii.
Se fierb două minute. Se fierb spaghetele potrivit instrucţiunilor de pe pachet. Se scurg si se amesteca cu sosul si se servesc.
Spaghetti puttanesca
Pofta buna!