Se fierb 150 g de spaghettini sau spaghetti conform instrucţiunilor de pe pachet. Se călesc uşor 4 căţei de usturoi, 1 ardei iute roşu şi 5 şalote, toate tăiate în felii fine, în 50ml ulei de măsline extravirgin, până ce îşi eliberează aromele. Se adaugă coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie şi 1 […]
O reteta delicioasa de spaghettini cu salvie din: spaghettini natur, spaghettini verzi, ulei de masline, pancetta, pecorino, unt, sare grunjoasa, sare si piper. Pancetta este piept de porc, crud, sărat, rulat şi uscat, ce poate fi cumpărat din băcăniile italiene. Ingrediente: 300 g spaghettini natur 300 g spaghettini verzi 3 linguri ulei de măsline 200 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.