Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Printeaza

Se fierb 150 g de spaghettini sau spaghetti conform instrucţiunilor de pe pachet. Se călesc uşor 4 căţei de usturoi, 1 ardei iute roşu şi 5 şalote, toate tăiate în felii fine, în 50ml ulei de măsline extravirgin, până ce îşi eliberează aromele.

Se adaugă coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie şi 1 legătură de pătrunjel tocat; se încorporează 100 g de carne de crab, la foc mic. Se amestecă prin pastele călduţe şi se serveşte.

Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.