Spanac cu ardei la cuptor

Printeaza

Spanac cu ardei la cuptor din: spanac, gulii, oua, lapte, smantana, ardei, ceapa, unt, sare.

 

Ingrediente:

  • un kg spanac
  • 2 gulii
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smântână
  • 2 ardei graşi
  • o ceapă
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Guliile se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Spanacul se curăţă şi se spală, iar ardeii se taie cubuleţe.

In unt se pun ceapa tocată şi ardeiul la călit, se adaugă spanacul şi se lasă 15 minute pe foc.

Se bat ouăle cu laptele si smântână, se amestecă apoi cu spanacul şi guliile tăiate cuburi şi se pun într-un vas termorezistent, în cuptorul încins în prealabil, pentru 20 de minute.

Spanac cu ardei la cuptor

Spanac_cu_ardei_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.