Spanac cu ardei la cuptor
PrinteazaSpanac cu ardei la cuptor din: spanac, gulii, oua, lapte, smantana, ardei, ceapa, unt, sare.
Ingrediente:
- un kg spanac
- 2 gulii
- 3 ouă
- 100 ml lapte
- 100 ml smântână
- 2 ardei graşi
- o ceapă
- 50 g unt
- sare
Mod de preparare:
Guliile se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Spanacul se curăţă şi se spală, iar ardeii se taie cubuleţe.
In unt se pun ceapa tocată şi ardeiul la călit, se adaugă spanacul şi se lasă 15 minute pe foc.
Se bat ouăle cu laptele si smântână, se amestecă apoi cu spanacul şi guliile tăiate cuburi şi se pun într-un vas termorezistent, în cuptorul încins în prealabil, pentru 20 de minute.
Spanac cu ardei la cuptor
Pofta buna!