Spanac ardelenesc cu untura

Printeaza

O reteta delicioasa de spanac ardelenesc cu: untura, faina, orez, lapte, marar, smantana, sSpanac ardelenesc cu unturaare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri untură
  • 1 ingură făină
  • 200 g orez
  • 2 linguri lapte
  • 1 legătură mărar
  • 2-3 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi spanacul, îl speli şi-l fierbi în apă cloco tită cu sare, după care îl strecori. Pui untura să se topească, adaugi orezul şi-l stingi cu 2 ceşti de apă clocoti. Laşi să fiarbă.

Tai spanacul şi-l căleşti în untură. Adaugi făina desfăcută cu 2 linguri de lapte, sare, piper, mărar. După 10 minute, adaugi orezul fiert, smântână şi dai la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spanac ardelenesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.