Spanac ardelenesc cu untura
PrinteazaO reteta delicioasa de spanac ardelenesc cu: untura, faina, orez, lapte, marar, smantana, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 2 linguri untură
- 1 ingură făină
- 200 g orez
- 2 linguri lapte
- 1 legătură mărar
- 2-3 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Alegi spanacul, îl speli şi-l fierbi în apă cloco tită cu sare, după care îl strecori. Pui untura să se topească, adaugi orezul şi-l stingi cu 2 ceşti de apă clocoti. Laşi să fiarbă.
Tai spanacul şi-l căleşti în untură. Adaugi făina desfăcută cu 2 linguri de lapte, sare, piper, mărar. După 10 minute, adaugi orezul fiert, smântână şi dai la cuptor pentru 10-15 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spanac ardelenesc