Spanac ardelenesc

Printeaza

Spanac ardelenesc 

Ingrediente:Spanac ardelenesc

  • 1 kg spanac
  • 1 lin­gură untură
  • 2 linguri făină
  • 1 ceaşcă de lapte
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Alegi spanacul, îl speli bine şi-l opăreşti în apă cu sare. Il scurgi si apoi îl toci puţin pe un suport de lemn. Rumeneşti puţin făina în untură şi o stingi cu lapte şi zeama în care a fiert spanacul până ajunge la consistenţa smântâni.

Adaugi spanacul, usturoiul pisat şi sare. După câteva clocote îl aduci la masă cu ochiuri alături.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • spanac ardelenesc reteta

2 comentarii

  1. Bun spanacul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.