Spanac cu bacon si oua

Printeaza

Spanac cu bacon si oua din: ouă, bacon, unt, peperoncino, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 50 g bacon
  • 1 linguriţă unt
  • puţin peperoncino
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spanac cu bacon si oua: Spanacul spălat îl opăreşti timp de 1-2 minute, nu mai mult, pentru a nu-şi pierde din proprietăţi, îl scurgi şi îl aşezi într-o farfurie de lut sau vas mai micuţ, termorezistent.

Incălzeşti cuptorul. Pui 2 ouă deasupra, pe spanac. Intr-o tigaie pui untul la topit, după care tragi puţin baconul tă­iat cubuleţe, iar când este gata, îl adaugi peste spa­nac şi ouă.

Condimentezi cu sare şi piper şi dai la cuptor pentru 6 minute, până când albuşul oului s-a albit. Gălbenuşul trebuie să rămână moale, pentru a se amesteca cu spanacul

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.