Spanac cu carne de vită
PrinteazaSpanac cu carne de vită din: carne de vita, spanac, ulei, rosii, ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, faina.
- 700 g carne, de vita
- 1,500 kg spanac
- 120 g ulei
- 500 g roşii
- 1 ceapă
- sare
- piper
- zeamă de lămaie
- 1 lingură de făină
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi şi se înăbuşă în ulei.
Cand este gata se scoate şi, in grăsimea rămasă, se face un sos cu făină, ceapă tocată, sare, apoi, se stinge cu apă sau supă şi roşiile curăţate şi tăiate.
Se mai fierbe circa 30 minute, cu carnea înăbuşită.
Cînd carnea este aproape fiartă, se adaugă spanacul (frunzele) care a fost puţin fiert.
Se dă sare, zeamă de lămîie şi se mai fierbe circa 30 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spanac cu carne de vita
- spanac cu carne
- spanac cu vita
- muschi de vita cu spanac
Simpla si buna reteta de spanac cu carne de vita