Spanac cu carne de miel
PrinteazaO reteta gustoasa de spanac cu carne de miel, ulei, ceapa, pasta de tomate, lamaie.
- 1,5 kg carne de miel
- 700 g ulei
- 200 g ceapă
- 100 g pastă de tomate
- 2,5 kg spanac
- lămâie
Mod de preparare:
Spanacul se spală sub jet de apă, se toacă şi se opăreşte în apă cu sare. Se lasă la scurs. Carnea de miel se porţionează, se spală bine, se curăţă şi se fierbe înăbuşit cu uleiul.
Se scot bucăţelele de carne, iar în sosul rămas se adaugă usturoiul, pasta de tomate şi piperul.
Sosul format se strecoară peste bucăţile de carne şi se amestecă împreună cu spanacul, Se mai lasă la foc mic, timp de 10-15 minute. La sfârşit, se adaugă sucul de lămâie.
Pofta buna!