Spanac cu chimen

Printeaza

Spanac cu chimen din: ulei, seminte, ceapa, usturoi, spanac, chimen.

Ingrediente:Spanac cu chimen

  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriţă seminţe de susan
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ceapă mare, tăiată mărunt
  • 1 linguriţă chimen de pământ
  • 450 g spanac verde, proaspăt

 

Mod de preparare:

In ulei încins la foc mediu, se pră­jesc seminţele de chimen până încep să plesnească şi se adaugă imediat ceapa, usturoiul şi chimenul de pământ.

Se lasă până ce ceapa devine maronie, în jur de opt-zece minute, agitând vasul frecvent. Se adaugă spanacul şi se lasă, agitându-se vasul, la foc potrivit, timp de două minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.