Spanac cu ciuperci si branza

Printeaza

Spanac cu ciuperci si branza din: spanac, ciuperci, ulei, branza rasa, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu ciuperci si branza

  • 1 kg spanac
  • 200 g ciuperci
  • 3-4 linguri ulei (sau unt)
  • 3 linguri brânză rasă
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă bine, se spală în mai multe ape, apoi se fierbe. Când este gata, se scurge de apa în care a fiert şi se toacă mărunt, preferabil cu un cuţit sau cu o spatulă de lemn.

Separat, ciupercile se spală bine, se curăţă, se toacă (sau se rup) în bucăţele mai mici şi se fierb în apă cu sare. Când sunt gata, ciupercile se pun într-un vas, împreună cu spanacul tocat, se adaugă brânza rasă, piperul măcinat şi sarea (după gust) şi se amestecă bine.

Amestecul se aşază într-o tavă bine unsă şi se pune la cuptor, la foc potrivit, pentru câteva minute.

Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.