Spanac cu ciuperci si branza
PrinteazaSpanac cu ciuperci si branza din: spanac, ciuperci, ulei, branza rasa, sare, piper.
- 1 kg spanac
- 200 g ciuperci
- 3-4 linguri ulei (sau unt)
- 3 linguri brânză rasă
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Spanacul se curăţă bine, se spală în mai multe ape, apoi se fierbe. Când este gata, se scurge de apa în care a fiert şi se toacă mărunt, preferabil cu un cuţit sau cu o spatulă de lemn.
Separat, ciupercile se spală bine, se curăţă, se toacă (sau se rup) în bucăţele mai mici şi se fierb în apă cu sare. Când sunt gata, ciupercile se pun într-un vas, împreună cu spanacul tocat, se adaugă brânza rasă, piperul măcinat şi sarea (după gust) şi se amestecă bine.
Amestecul se aşază într-o tavă bine unsă şi se pune la cuptor, la foc potrivit, pentru câteva minute.
Se serveşte cald.
Pofta buna!