Spanac cu maioneza

Printeaza

Spanac cu maioneza

Ingrediente:Spanac cu maioneza

  • 1 kg spanac
  • 300 g maioneză
  • 100 ml smântână
  • 100 g brânză telemea

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul de codiţe, îl speli bine în apă multă pentru a se curăţa de nisip şi pământ. Astfel curăţat şi spălat, fierbi spanacul 20 de minute în 200 ml apă clocotită împreună cu olinguriţă condimente .

Il scoţi apoi cu spumiera. Pregăteşti maioneza şi amesteci cu spanacul, smântână şi brânza rasă. Poţi înlocui brânza cu 3-4 căţei de usturoi tăiati fin.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.