Spanac cu mazare si ansoa

Printeaza

Spanac cu mazare si ansoa din: spanac, mazare, ansoa, chili, usturoi, unt, supa de pui.

Ingrediente:Spanac_cu_mazare_si_ansoa

  • 500 g amestec de spanac si mazare
  • 4 fileuri de ansoa, scurse de lichid
  • un praf de chili
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • un cub de unt
  • 150 ml supa limpede de pui

 

Mod de preparare:

Soteaza toate ingredientele intr-un vas mic, pe foc, pana cand se patrund.

Potriveste gustul de sare si serveste.

Spanac cu mazare si ansoa

Spanac_cu_mazare_si_ansoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.