Spanac cu miel
PrinteazaSpanac cu miel din: carne de miel, ulei, ceapa, pasta de rosii, spanac, lamaie, sare, piper, usturoi.
- 1,5 kg carne de miel
- 500 ml ulei
- 200 g ceapă
- 100 g pastă de roşii
- 2,5 kg spanac
- 1 lămâie
- sare
- piper
- usturoi
Mod de preparare:
Porţionaţi carnea de miel bine spălată, apoi fierbeţi-o înăbuşit cu uleiul, ceapa şi 100 ml de apă.
Când carnea s-a pătruns, scoateţi-o pe un platou, iar în vas puneţi usturoiul, pasta de tomate şi piperul. Strecuraţi sosul format peste bucăţile de carne şi combinaţi-l cu spanacul, care a fost spălat, opărit şi tocat.
Mai lăsaţi preparatul pe foc 10-15 minute, după care adăugaţi zeama de lămâie.
Pofta buna!