Spanac cu miel

Printeaza

Spanac cu miel din: carne de miel, ulei, ceapa, pasta de rosii, spanac, lamaie, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Spanac cu miel

  • 1,5 kg carne de miel
  • 500 ml ulei
  • 200 g ceapă
  • 100 g pastă de roşii
  • 2,5 kg spanac
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Porţionaţi carnea de miel bine spălată, apoi fierbeţi-o înăbuşit cu uleiul, ceapa şi 100 ml de apă.

Când carnea s-a pătruns, scoateţi-o pe un platou, iar în vas puneţi usturoiul, pasta de tomate şi piperul. Strecuraţi sosul format peste bucăţile de carne şi combinaţi-l cu spanacul, care a fost spălat, opărit şi tocat.

Mai lăsaţi preparatul pe foc 10-15 minute, după care adăugaţi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.