Spanac cu orez (varianta)
PrinteazaSpanac cu orez din: spanac, orez, ceapa, faina, ulei, marar, sare, piper.
- 1 kg spanac
- 1 ceaşcă de orez
- 1 ceapă
- 1 lingură făină
- 2 linguri de ulei
- 1 legătură de mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spanacul se spală foarte bine, se pune la fiert în apă cu sare, se scurge, se taie mărunt.
Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte în ulei, după care se adaugă spanacul, orezul, se stinge cu 2 căni de apă şi se lasă la fiert.
Făina se amestecă cu puţină apă şi se toarnă peste spanac. Se adaugă sare, piper, mărar tocat mărunt şi se dă la cuptor 15 minute.
Pofta buna!
Bun, bun. Imi place spanacul cu orez