Spanac cu smatana si muguri de pin
PrinteazaSpanac cu smatana si muguri de pin din: spanac, smântână de gătit, cârnat picant, muguri de pin, ceapa rosie, mentă proaspătă.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 200 ml smântână de gătit
- 1 cârnat picant
- 2 linguri muguri de pin
Pentru servit:
- ceapă roşie
- frunze de mentă proaspătă
Mod de preparare:
Spanacul ales se opăreşte 5 minute în apă clocotită şi apoi se scurge bine.
Cârnatul se taie rondele care se rumenesc în tigaie fără grăsime, se scoate si apoi, în aceeaşi tigaie, se pun mugurii de pin şi se rumenesc uşor.
Spanacul bine scurs se toacă nu foarte mic şi se amestecă uşor cu smântână.
Se aşază într-o formă de cuptor, se pun rondelele de cârnat şi mugurii de pin şi se lasă la cuptor pentru 15 minute. Se aduce la masă cu ceapă roşie şi frunze de mentă proaspătă.
Spanac cu smatana si muguri de pin
Pofta buna!