Spanac cu telemea la cuptor

Printeaza

Spanac cu branză la cuptor

Ingrediente:Spanac cu telemea la cuptor

  • 1,5 kg spanac proaspăt sau de la congelator
  • 200 g telemea nesărată de vacă
  • 50 g unt
  • 1 lingură făină
  • sare
  • 1 lingură caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi-l pui la fiert în apă cu sare pentru 10-15 minute, după care îl strecori, îl tai mărunt şi-l amesteci cu untul.

Dai brânza pe râzătoare şi aşezi într-o formă unsă cu margarină şi tapetată cu făină un strat de spanac, un strat de brânză rasă, unul de spanac şi încă unul de brânză.

Dai spanacul la cuptor pentru 15 minute şi când s-a rumenit scoti vasul, presari cascavalul ras si mai coci inca 5 minute.

Spanac cu branză la cuptor

Spanac cu branza la cuptor

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Iese foarte bun. Merita sa incercati. Nu iti ia nici mult timp

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.