Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată din: branza feta, patrunjel, usturoi, ulei de masline, ardei iute. Daca esti in cautarea unei gustari rapide si delicioase, Branza Feta cu Patrunjel este solutia perfecta! Aceasta reteta aduce impreuna savoarea branzetii Feta, aromele proaspete ale patrunjelului si o nota picanta data de ardeiul iute. Aceasta pasta aromata poate fi […]
Spanac la cuptor cu lapte si cascaval
PrinteazaSpanac la cuptor cu lapte si cascaval din: spanac, ouă, franzelă, lapte, caşcaval, smântână, sare.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 2 ouă
- 1/2 franzelă
- 1 cană lapte
- 100 g caşcaval ras
- smântână
- sare
Mod de preparare:
Spanac la cuptor cu lapte si cascaval: spală spanacul şi sp clocoteşte 10 minute în apă cu sare. scurge şi se toacă mărunt cu un cuţit ascuţit, apoi se pune într-o cratiţă emailată, să scadă, cu puţină sare.
Separat, se pregăteşte pap ara: se taie franzela felii; se pun feliile în lapte cald şi, când s-au înmuiat, se aşează strat într-o formă unsă cu unt.
Se răstoarnă spanacul bine scăzut peste feliile de franzelă, se acoperă cu restul de lapte cu două ouă bătute spumă, sare şi piper măcinat.
Peste spanac, se rade caşcaval, se introduce forma în cuptor şi se coa.ce o jumătate de oră. Papara se serveşte fierbinte, tăiată felii groase, care se acoperă cu smântână.
Pofta buna!
Ceai de Sunătoare și Lavandă – Efecte Relaxante și Liniștitoare
Ceai de Sunătoare și Lavandă – Efecte Relaxante și Liniștitoare din: flori uscate de sunatoare, flori uscate de lavanda, apa, miere. Acest ceai de sunătoare și lavandă este o alegere excelentă pentru cei care caută să inducă liniștea și relaxarea. Sunătoarea, cunoscută pentru proprietățile sale calmante, se combină perfect cu lavanda, care adaugă o notă […]