Spanac in saramura

Printeaza

Spanac in saramura din: spanac, sare.

Ingrediente:Spanac in saramura

  • spanac
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Spanacul (ştevia) se curăţă de nervura mediană, groasă. Se spală bine în mai multe ape, se lasă să se scurgă şi se opăreşte în apa sărată, unul-două minute.

Se strecoară, se aşează în borcane şi se toarnă deasupra apa în care a fost opărit sau dacă nu este suficientă, apă cu sare (1-2%) care a fost fiartă în clocote şi răcită.

Se închid borcanele cu folie adezivă şi se fierb în bain-marie, în prima zi 20-25 minute, iar a doua zi opt-zece minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.