Spanac italian cu creier de porc si cascaval

Printeaza

Spanac italian cu creier de porc si cascaval din: spanac, creier de porc, caşcaval ras, unt, făină, smântână, ouă, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Spanac italian cu creier de porc si cascaval

  • 1 kg spanac
  • 500 g creier de porc
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1 pahar smântână
  • 2 ouă
  • 1 ceaşcă ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Se spală spanacul şi se pune tăiat fâşii într-o cratiţă cu două linguri de unt, apă caldă, sare şi două linguri de smântână. Se scade la foc mic şi se rade caşcaval deasupra.

Se adaugă creierul fiert timp de un sfert de oră în apă cu sare, se mai adaugă sare, după gust şi se zdrobeşte totul cu furculiţa.

Pasta obtinută se amestecă cu două ouă bătute spumă şi cu puţin piper măcinat. Se ia cu linguriţa din amestec şi se prăjesc în ulei chifteluţe mici.

Se servesc fierbinţi, cu garnitură de cartofi prăjiţi şi salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.