Linte Verde cu Spanac și Lămâie din: linte verde, spanac, lamaia, usturoi, ceapa, ulei, supa, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină nutrienții esențiali cu gusturile vibrante: linte verde cu spanac și lămâie. Acest fel de mâncare ușor, dar incredibil de aromat, este perfect pentru oricine caută o opțiune sănătoasă, plină de gust și ușor […]
Spanac cu ochiuri si lapte
PrinteazaSpanac cu ochiuri si lapte din: spanac, ouă, unt, lapte, făină, usturoi, piper măcinat, sare.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 6 ouă
- 2 linguri unt
- 1 ceaşcă lapte
- 1 linguriţă făină
- usturoi
- piper măcinat
- sare
Mod de preparare:
Se Spală spanacul în mai multe ape, după care se clocoteşte 5 minute în apă cu sare.
Se scoate, se scurge bine şi se toacă cu un cuţit ascuţit.
Se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt şi puţină sare. Din lapte şi făină se face un sos care se pune peste spănac.
Se scade la foc mic o jumătate de oră, se adaugă puţin usturoi tocat şi se răstoarnă într-un castron.
In restul de unt se fac şase ochiuri, care se sărează şi se piperează după gust.
Se înconjoară spanacul cu ochiuri şi se serveşte cald.
Spanac cu ochiuri si lapte
Spanac cu Ou Poșat: O Rețetă Nutritivă și Rapidă
Spanac cu Ou Poșat: O Rețetă Nutritivă și Rapidă din: spanac, oua, otet alb, usturoi, ulei de masline, sare, piper, fulgi de chili. Începeți-vă ziua cu o opțiune de mic dejun sănătos și plin de nutrienți: Spanac cu Ou Poșat. Această rețetă simplă, dar elegantă, combină frunzele verzi și bogate în fier ale spanacului cu […]
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac din: orez, fasole rosie, spanac, supa, ceapa, usturoi, vin alb sec, parmezan, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperă o reinterpretare culinară care îmbină tradiția italiană cu elemente nutritive esențiale. Risotto cu fasole roșie și spanac reprezintă o alegere ideală pentru cei ce caută o masă echilibrată, îmbogățită cu […]
Pofta buna!