Spanac cu orez si ceapa verde
PrinteazaSpanac cu orez si ceapa verde din: spanac, orez, ceapa, marar, rosii.
Ingrediente:
- 1 kg spanac verde
- 250 orez
- 3 – 4 cepe verzi (sau 2 cepe uscate)
- 1 legătură mărar verde
- 1 cutie roşii tocate
Mod de preparare:
Cureţi spanacul de codiţe, îl clăteşti în mai multe ape şi îl opăreşti până se înmoaie, apoi îl strecori.
Separat, fierbi orezul. într-o tigaie, pui ulei şi căleşti cepele tocate, adaugi spanacul, mărarul, laşi un pic la prăjit şi adaugi o cutie de roşii tocate şi orezul.
Adaugi sare după gust, mai laşi un pic pe foc şi apoi e gata.
Serveşti spanacul cu garnitură de telemea de oaie.
Spanac cu orez si ceapa verde
Pofta buna!